Marja's Creaties
logo
Marja's Creaties
Pijnacker-Nootdorp
Contact
Paasworkshop 22
Marja's Bloemdomein
Creaties Bedrijven
Gastenboek
Grafwerk
Bruidswerk
Creaties
Kinderfeestjes
Creaties
Verjaardags workshop
Kerstkinderworkshop

 

Op deze pagina vind je een aantal voorbeelden van grafcreaties die ik voor je kan verzorgen. Andere wensen zijn uiteraard ook mogelijk.

De afbeelding op de eerste 3 foto's is een creatie, die besteld kan worden na de begrafenis. Deze creatie kan op het graf gezet worden totdat de blijvende steen geplaatst wordt. Na 1 tot 2 weken zijn de bloemen die tijdens de begrafenis neergezet zijn vaak niet meer mooi. Deze creatie is een oplossing om de leegte op te vullen tussen de bloemen van de begrafenis en de definitieve steen. De creatie wordt door mij verzorgd en op het graf geplaatst. Het is de bedoeling, waar nu Sjakie staat, dat dit een persoonlijke invulling krijgt. De creatie wordt verhuurd zolang gewenst.

Een grafcreatie kan besteld worden via de telefoon of email. Het is fijn als u persoonlijk langs kan komen om de wensen door te nemen. Een lint bestellen behoort ook tot de mogelijkheden. Als er familieleden/vrienden zijn die graag willen helpen bij het maken van de creatie dan is dit in overleg ook mogelijk. Ook is het mogelijk om persoonlijke/tastbare herinneringen in een rouwstuk te laten verwerken. Vanaf eind september kan ik een tijdelijke grafsteen maken. Dit kan fijn zijn zolang de echte herdenkingssteen nog niet geplaatst is. Deze tijdelijke herdenkingssteen wordt verhuurd, zolang het nodig is. Ook hier kunnen persoonlijke/tastbare herinneringen in verwerkt worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top
06-46667490  | marjatuinder@hotmail.com